Contributie

Seizoen 2018 – 2019

Senioren € 215,–
Studenten € 200,–
Niet spelend lid € 53,75

 

Mocht je door omstandigheden zoals verblijf in het buitenland of langdurige blessure leed niet in staat zijn om te voetballen dan kunnen we de contributie aanpassen aan jouw situatie. Neem daarvoor contact op met Dirk Jan Methorst via de mail: penningmeester@sc-overamstel.nl, of mobiel: 0653134951

De contributie inning verloopt bij SC Overamstel via ClubCollect. ClubCollect neemt per email en/of SMS contact op met alle leden. Via de link in de mail of SMS komt u op uw persoonlijke ClubCollect betaalpagina. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de ClubCollect website.

Iedereen komt wel eens in de situatie dat het niet uitkomt om te betalen. Laat dan wat van je horen en we zoeken dan samen met elkaar een oplossing. Neem daarvoor contact op met Dirk Jan Methorst via de mail: penningmeester@sc-overamstel.nl, of mobiel: 0653134951.

Wanneer we niet op de hoogte zijn van jouw situatie zijn we genoodzaakt de vordering uit handen te geven aan een incassobureau en komen de kosten daarvoor voor jouw rekening. Op het moment dat dit gebeurt ben je niet meer speelgerechtigd en mag je ook niet meer meetrainen totdat je de contributie hebt voldaan.