Informatie voor vrijwilligers.

SC Overamstel heeft een klein bestuur die ervoor zorgt dat je elke zaterdag en zondag kunt voetballen en door de weeks kunt trainen. We nemen al de scheidsrechter taak op ons maar we kunnen echter niet alles doen. Daarom willen we je graag als je thuis speelt inzetten om wat werkzaamheden te verrichten. Wat en wanneer vind je terug in het speelschema op de site.

De werkzaamheden zijn o.a. het schoonmaken van de kleedkamers na afloop van de wedstrijd en uiteraard hoort daar ook de kleedkamer van de tegenpartij bij. Ook het helpen achter de bar is onderdeel van de werkzaamheden. 2 uurtjes om je teamgenoten, tegenstanders en andere teams en verenigingen te voorzien van een hapje en een drankje. Als je als team een goede indeling maakt ben je maar 2 of 3 keer per jaar aan de beurt. Dat valt dus best wel mee.

Om achter de bar te kunnen staan moet je de instructie verantwoord alcohol schenken volgen en een testje doen. Wil je weten hoe dit er uit ziet klikt dan op onderstaande link.

https://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2751

Op de dag van je bardienst kun je de test doen in de bestuurskamer en bij een goede uitslag kun je gelijk je certificaat uitdraaien. Deze wordt door ons in de map achter de bar gestopt. Bij controle door de inspectie van de gemeente Amsterdam voldoen we dan aan alle voorwaarden.