Lidmaatschap kost per seizoen: €200 (senioren) en €185 (G-teams)

SC Overamstel gebruikt ClubCollect voor het innen van de contributie.

Dat heeft te maken met ons gezamenlijk streven om het bestuur te laten doen waar het voor is bedoeld namelijk het besturen van de vereniging in plaats van het bijna dagelijks bezig zijn met het innen van contributie.

Naast het voordeel voor de vereniging is er ook groot voordeel voor de leden. Het meest in het oog springende voordeel voor de leden is het betalingsgemak. Gemakkelijk overmaken en de mogelijkheid om gespreid te betalen. (daarvoor worden wel kleine extra kosten berekend)

Alle betalingen aan ClubCollect verlopen via automatische incasso of via Ideal, dus je betalingen zijn 100% veilig. Zij zal via SMS en e-mail contact opnemen met jou als lid. De betaalverzoeken worden persoonlijk verstuurd via een SMS en/of e-mail. Door op een link te klikken kom je op jouw persoonlijke betaalpagina bij ClubCollect. Op die pagina kan je vervolgens kiezen om je contributie in termijnen of in één keer te betalen.

Je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer zullen hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en voor jou zelf. De verstrekking van die gegevens is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging en de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens plaatsvinden. (artikel 8 onder b Wbp).

Als clublid kan je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt.