ACTUEEL NIEUWS !

Wedstrijdverslagen

AJAX-bal voor G-team

 KNVB stelt door AJAX-spelers ondertekende bal ter beschiking aan het G-Team van SC Overamstel. Door de KNVB werd in onze kantine op 10 oktober 2017 een AJAX bal overhandigd aan de voorzitter en de penningmeester. De KNVB wil op deze manier laten zien aandacht te hebben voor het G -Voetbal bij SC Overamstel. Door onze vereniging wordt deze aandacht gewaardeerd ... Lees Verder »

Mobiele website gelanceerd en WiFi-hotspot

  SC Overamstel heeft een mobiele website laten maken Momenteel gebruiken dagelijks miljoenen Nederlanders mobiel internet en het gebruik van smartphones en tablets blijft toenemen. De voordelen van een mobiele website zijn bekend. Door aanpassing van onze website aan mobiel gebruik, hopen wij nog beter en gemakkelijker bereikbaar te zijn. Maak nu een snelkoppeling op je smartphone ! Het is ... Lees Verder »

Nieuwsbrief september 2017

  Nieuwsbrief SC Overamstel seizoen 2017-2018 (nr 01)                                                   15  september 2017 Beste Leden. Hier is de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is de bedoeling dat we jullie regelmatig op de hoogte gaan houden van ... Lees Verder »

Actuele afgelastingen veld 1

Bij afkeuring van het 1e veld  (natuurgrasveld) worden de geplande wedstrijden zo mogelijk verplaatst naar het kunstgrasveld.   Voor actuele informatie altijd bellen met de vereniging of met 06- 55840791 Lees Verder »

De actuele afgelastingen

Binnenkort op deze pagina de actuele afgelastingen en daarmee samenhangend welke wedstrijden wél of niet doorgaan. Klik hier voor de algemene afgelastingen.     Lees Verder »

Vernieuwbouw SC Overamstel

Vernieuwbouw bij SC Overamstel.   Woensdag  8 maart 2017 Beste lid van SC Overamstel, De voorbereidingen om te komen tot een geheel gerenoveerde kantine en kleedkamers zijn al een tijdje bezig. Zoals aangekondigd in de ledenvergadering van 4 oktober 2016 willen we onze kantine en kleedkamers rigoureus verbouwen. Het moet een ruimte worden waarin we met trots onze gasten kunnen ontvangen. ... Lees Verder »

Gouden regels voor amateurvoetballers

GOUDEN REGELS NU OOK VOOR AMATEURTEAMS Ook SC Overamstel is, dit seizoen aan de slag gegaan met het invoeren van de 4 gouden regels van “ De Aanvoerders” ,  het verbond van prof- en amateurvoetballers. Deze eenvoudige afspraken moeten ervoor zorgen dat het voetbal leuk en sportief blijft, zowel binnen als buiten het veld.  Sportiviteit en respect zijn twee belangrijke pijlers ... Lees Verder »

Nieuw JOMA clubtenue en AASport nieuwe sponsor !!

  Nieuw JOMA clubtenue voor SC Overamstel. Het bestuur  heeft besloten dit seizoen te starten met de gefaseerde invoering van een nieuw clubtenue.  Voor nieuwe tenue is gekozen voor het merk  JOMA en uiteraard in de clubkleuren blauw/geel. Het is werkelijk een  prachtig tenue en u wordt van harte  uitgenodigd om het te bekijken in de kantine of  de bestuurskamer. Daar is ... Lees Verder »

NOODOPROEP NOODOPROEP NOODOPROEP NOODOPROEP

    Beste leden,   Hier volgt een noodoproep. Het lid zijn van een vereniging betekent meer dan alleen contributie betalen. De vereniging is van en voor alle leden. Lid worden van een vereniging is ook deelnemen aan de randvoorwaardelijke activiteiten. Zonder die activiteiten heeft een vereniging geen bestaansmogelijkheid en zonder voldoende vrijwilligers kunnen die activiteiten niet uitgevoerd worden. Ook ... Lees Verder »