Toernooibeschrijvingen

SC Overamstel 7 x 7 Nieuwjaarstoernooi.

 

in 2013  heeft SC Overamstel  voor het eerst een andere vorm gegeven aan het toernooi. Wij hebben het toernooi omgebouwd naar 7 x 7. Voorheen speelden wij met volledige elftallen. Dat leverde voor veel elftalleiders problemen op voor een volledige bezetting, hetgeen weer leidde tot veel afzeggingen van teams. Daarnaast hebben wij ook de speeldag veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Traditiegetrouw werd het toernooi altijd gehouden op 1 januari. Die datum leverde voor veel leden een probleem op omdat zij veelal de familiebezoeken op die dag niet wilden missen en dan niet of niet de gehele dag of avond op de vereniging konden zijn.  We hebben nu gekozen om de eerste zondag na 1 januari de vaste dag voor het nieuwjaarstoernooi en de -receptie/feest te maken en die dag opnieuw traditie te laten worden.

Het doel van dit toernooi is altijd hetzelfde en zal altijd hetzelfde blijven. Een ongelooflijk gezellige en sportieve dag voor vele clubleden en hun meegebrachte familieleden en supporters. Dat doel blijft bestaan,  in welke vorm het toernooi ook gegoten wordt !

Gelet op het succes  gaan we ook in de komende jaren een 7 x 7 toernooi houden.  Zet de datum alvast in uw agenda en verzamel een team van tenminste 7 spelers om u heen.  Dat hoeven niet alleen clubleden te zijn,  u mag uw eigen team samenstellen, als uw teamleden maar op enige wijze binding hebben met de club. Denk  bijvoorbeeld aan uw familieleden en vrienden. Iedereen is welkom om het toernooi te spelen en na afloop van het toernooi te blijven om na te praten, na te eten en na te drinken op ons beroemde nieuwjaarsfeest met tombola en livemuziek.

Wij zien er nu al weer naar uit om,  samen met met alle leden en genodigden,  er weer een gezellige dag en avond van te maken.

 

De overheerlijke speciaal voor SC Overamstel gebakken verse inmiddels traditionele mini-oliebolletjes zullen er uiteraard ook weer zijn !

 

Inschrijven? Klik hier !  


[divider]

In Memoriam toernooi.

Naamswijziging WBP Toernooi

We beginnen traditiegetrouw even met een minuutje van rust, stilte en bezinning op de middenstip van ons hoofdveld. Daar herdenken we dan de vereniging ontvallen leden en bestuurders van SC Overamstel. Met  dit toernooi willen wij benadrukken hoe belangrijk de leden en bestuurders voor de vereniging zijn en zijn geweest.

Zonder leden geen vereniging en zonder geschiedenis geen toekomst.

Het is een gedenktoernooi maar zeker niet minder gezellig dan onze andere toernooien. !  Na de aftrap, ook geheel volgens traditie,  genomen door één van de aanwezige nabestaanden, gaat het toernooi van start.

 

Het belooft altijd een toernooi met spannende wedstrijden te worden. Over het algemeen zijn de deelnemende teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Na afloop van alle wedstrijden is er de prijsuitreiking en dan gaat het grote feest beginnen. Precies zoals de ons ontvallen leden en bestuurders het zouden willen.

Gezellig, druk en vriendschappelijk met elkaar samen zijn. Proost   !

Durft u het aan om met uw samengestelde, gezellige team deel te nemen aan dit toernooi ? Schijf u dan nu in. Wacht niet te lang want er is beperkt ruimte voor gastteams.

Het is een gewild toernooi voor externe teams. Pak uw kans en schrijf nú in. Het inschrijfgeld zal zoals altijd extreem laag zijn en wordt later bekend gemaakt.

Ook G-teams worden uitgenodigd om de sportieve uitdaging met ons G-team aan te gaan op dit geweldige toernooi.

bbq

  Och,… bijna vergeten…. natuurlijk is er weer een  MEGA LEKKERE BARBEQUE NA AFLOOP !!!

bbq2

Toernooien mail