Toernooikalender

[divider]

De eerste zondag na 1  januari SC Overamstel Nieuwjaarstoernooi 

In verband met de altijd overweldigende belangstelling voor dit toernooi adviseren wij u  altijd  dringend om tijdig in te schrijven !!  Niet tijdig inschrijven betekent helaas niet meedoen er is een beperkt aantal teams dat mee kan doen. Dus haast is geboden. De inschrijving is nu geopend.

Gastbezoeker van deze site ?  Zie de toernooibeschrijving. Ook u kunt zich  met uw team  inschrijven voor ons alom bekende toernooi.  U bent meer dan welkom op onze vereniging. Wilt u zelf een toernooi organiseren op onze velden ?  Wij ondersteunen u graag. Van kantinediensten tot all in service voor uw wedstrijden. Alles is bespreekbaar en veel haalbaar. Neem contact op met het bestuur via onderstaande knop.

Toernooien mail  

Altijd tijd om een balletje te trappen bij                      SC Overamstel

[divider]

 In Memoriam toernooi.


In juni organiseren wij het  In Memoriam toernooi. We beginnen traditiegetrouw even met een minuutje van rust, stilte en bezinning op de middenstip van ons hoofdveld. Daar herdenken we dan de mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan SC Overamstel.

Maar we zijn in gedachten ook bij alle andere leden die ons ontvallen zijn in de loop der jaren. Met deze gedenkperiode en dit toernooi willen wij benadrukken hoe belangrijk de leden en bestuurders voor de vereniging zijn en zijn geweest.

Zonder leden geen vereniging, zonder geschiedenis geen toekomst.

Het is een gedenktoernooi maar zeker niet minder gezellig dan onze andere toernooien. !  Na de aftrap, ook volgens traditie,  genomen door één van de aanwezige nabestaanden, gaat het toernooi van start en het belooft altijd een toernooi met spannende wedstrijden te worden. Over het algemeen zijn de deelnemende teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Na afloop van alle wedstrijden is er de prijsuitreiking en dan gaat het grote feest beginnen. Precies zoals de ons ontvallen leden en bestuurders het zouden willen. Gezellig, druk en vriendschappelijk met elkaar samen zijn. Proost   !!

Durft u het aan om met uw samengestelde, gezellige team deel te nemen aan dit toernooi ? Schijf u dan nu in. Wacht niet te lang want er is beperkt ruimte voor gastteams. Het is een gewild toernooi voor externe teams. Pak uw kans en schrijf nú in. Het inschrijfgeld zal zoals altijd extreem laag zijn en wordt later bekend gemaakt. Wij nodigen ook gast G-teams uit om de uitdaging aan te gaan met ons G-team op dit bijzondere toernooi.

bbq

  Och,… bijna vergeten…. natuurlijk is er weer een  MEGA LEKKERE BARBEQUE NA AFLOOP !!!

bbq2Toernooien mail  

 

[divider]