ACTUEEL NIEUWS !

Contributie

joma klein logokleinLogo A&A Sport (1)Beste leden.

Sporten draagt bij aan een gezonde samenleving. En daar hoort natuurlijk een financieel gezonde sportclub bij. Vanuit die gedachte is in 2013 ClubCollect opgericht. Zij maken het innen van de contributie en het betalen van facturen enorm eenvoudig.

Met ingang van het seizoen 2016 – 2017 gaat onze vereniging met ClubCollect een samenwerkingsverband aan voor het innen van contributie.

Dat heeft te maken met ons gezamenlijk streven om het bestuur te laten doen waar het voor is bedoeld namelijk het besturen van de vereniging in plaats van het bijna dagelijks bezig zijn met het innen van contributie.

Het is simpelweg te arbeidsintensief en tijdrovend om contributie te innen. Met de onlinetool kost het onze  penningmeester aanzienlijk minder tijd om de contributie van de leden binnen te krijgen.  Daarnaast past een stap als deze binnen het doel van het bestuur om de vereniging financieel gezond te houden.

Naast het voordeel voor de vereniging is er ook groot voordeel voor de leden. Het meest in het oog springende voordeel voor de leden is het betalingsgemak.  Gemakkelijk overmaken en de mogelijkheid om gespreid te betalen. (daarvoor worden wel kleine extra kosten berekend)

Vanaf  de volgende contributieperiode neemt ClubCollect de volledige verwerking van de contributie-inningen van ons over. Zij zal via SMS en e-mail contact opnemen met jou als lid. De betaalverzoeken worden persoonlijk verstuurd  via  een SMS  en/of  e-mail. Door op een link te klikken kom je op jouw persoonlijke betaalpagina bij ClubCollect.  Op die pagina kan je vervolgens kiezen om je contributie in termijnen of in één keer te betalen.

Alle betalingen aan ClubCollect verlopen via automatische incasso of via Ideal, dus je betalingen zijn 100% veilig.

Je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer zullen hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en voor jou zelf. De verstrekking van die gegevens is noodzakelijk ter uitvoering  van  het  lidmaatschap van de vereniging en de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie. Deze verwerking zal geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens plaatsvinden. (artikel 8 onder b Wbp).

Als clublid kan je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt.

Meer informatie over de behandeling van jouw persoonsgegevens  kan je hier vinden op de site  van ClubCollect.   Alle (overige) informatie over ClubCollect  kan je natuurlijk ook lezen op de site van ClubCollect

Als je vragen hebt over het innen van de contributie  neem dan contact op met onze penningmeester.

Het bestuur